Grilovaný ovčí sýr s cibulí na bagetě

6 porcí
 
200g čerstvého ovčího sýra, 2 větší cibule, 1/2 zelené papriky, 1/2 červené papriky, 1/2 lžičky sušeného oregana, 1/4 lžičky mletého pepře, velká bageta nakrájená na plátky, olej na potření

 

 

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenčí plátky, sýr pokrájíme na malé plátky. Papriky nakrájíme na nudličky. Silný velký plát alobalu potřeme olejem a rozložíme na něj plátky cibule. Do středu každé cibule položíme kousek sýra, ozdobíme paprikami a posypeme oreganem a pepřem. Překryjeme dalším olejem potřeným plátem alobalu dobře uzavřeme. Grilujeme přikryté nad rozehřátým grilem 15 minut, ideální pro grilování je plynový gril Weber Q 200 nebo gril na dřevěné uhlí Weber One-Touch Silver 57, balíček obrátíme a přikryté grilujeme dalších 15 minut. Horký balíček opatrně otevřeme, plátky cibule se sýrem položíme na plátky bagety a ihned podáváme.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování