Telecí kotlety s pivem

20 malých telecích kotlet, 2 velké cibule, 100 g česneku, 200 ml světlého piva, 4 plátky másla, pepř, sůl

 

Kotlety očistíme, oloupanou cibuli jemně nasekáme. Česnek rozetřeme se solí. Kotlety narovnáme do grilovací misky nebo na upravený dvojitý plát alobalu. Potřeme, zalijeme pivem, posypeme cibulí a poklademe máslem. Posypeme trochou česnekové soli a grilujeme nad rozehřátým grilem. Pro přípravu telecích gotlet s pvem doporučujeme plynový gril Weber Q 300. Při každém obracení maso posypeme solí s česnekem. Měkké kotlety vyjmeme z grilovací Alu misky Weber a položíme přímo na gril, potřeme zbytkem soli a opečeme do červena.

 

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování