Jablečné řezy se skořicí

2 velká pevná jablka, 1 lžíce rozpuštěného másla, citronovou šťávu, 3 lžičky cukru krupice, 3 lžičky mleté skořice

 

Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky silné 1 cm a nožem vykrojíme jadřinec. Plátky rozložíme na tác a pokapeme citronovou šťávou . V hrnku smícháme cukr a skořici. Plátky jablek položíme na rošt rozehřátého grilu a potřeme máslem. Grilujeme asi 3 minuty, během úpravy posypeme skořicovým cukrem. Plátky jablek obrátíme, potřeme máslem a posypeme zbytkem skořicového cukru. Doporučujeme použít gril na dřevěné uhlí One-Touch Gold 57. Grilujeme další 3 minuty do měkka. Hotový pokrm dochutíme cukrem.

 

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování