Způsob grilování : plynové i kotlové grily na dřevěné uhlí přímé grilování, na střední výkon, 8-10 minut
Suroviny : 400 g mozzarelly, 500 g jahod, 80 g moučkového cukru, limeta, lžíce vaječného likéru, olivový olej
Příprava : 3 nejhezčí jahody ponecháme na konečné dozdobení, zbylé zbavíme stopek, vložíme do mixéru přidáme moučkový cukr bez hrudek, šťávu z vymačkané limety, lžíci vaječného koňaku, , a rozmixujeme do husté kaše. Zálivku dáme na cca 15 minut odležet, ideálně do chladničky. Mezitím připravíme sýr - nakrájíme asi na 1cm , zlehka potřeme olivovým olejem, vložíme do grilovací hliníkové misky a pečeme na přímé teple asi 8-10 minut. Pak teplý sýr přendáme na talířky, zalijeme chladnou jahodovou omáčkou, ozdobíme pokrájeným jahodami a podáváme
GrilyKrby.cz
GrilyKrby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
777 585 285
První Weber World Partner v ČR