4 drůbeží hamburgery, 2 jablka, voda na zalití, lžíce cukru, lžíce citronové šťávy, 2 lžíce oleje, lžička sardelové pasty, lžíce hořčice, špetka oregana nebo majoránky, 4 plátky sýra, 4 žemle
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem, podlijeme vodou, zakapeme citronovou šťávou a podusíme dopoloměkka. Hamburgery ogrilujeme do červena, položíme na půlky rozkrojených žemlí, potřeme směsí hořčice, sardelové pasty a koření, obložíme podušenými jablky, překryjeme plátky sýra a zapečeme. Použijeme plynový gril Weber Q 100. Ihned po zapečení přiložíme vršky žemlí a podáváme.
GrilyKrby.cz
GrilyKrby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
777 585 285
První Weber World Partner v ČR