Jehněčí ražniči se žampiony

800g jehněčího masa z kýty , mletý pepř, olej, 6 velkých žampionů, 100g anglické slaniny, sůl

 

 

Očištěné maso odblaníme, nakrájíme na kostky, naklepeme a opláchneme. Osušíme utěrkou, poprášíme pepřem a potřeme olejem. Žampiony očistíme, oloupeme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Osolíme, pokapeme olejem a spolu s masem necháme 2 hodiny odležet. Anglickou slaninu nakrájíme na plátky a spolu s masem a žampiony napíchneme na 4 grilovací jehly, jehly na dvojitý pérový špíz, vložíme na rošt rozehřátého grilu a grilujeme dozlatova. Pro přípravu tohoto pokrmu je vhodný gril One-Touch Gold 57. Během grilování jehly otáčíme. před koncem grilování maso osolíme. Hotové ražniči rozdělíme na talíře. Podáváme je se smaženými brmborovými hranolky a rajčatovým salátem.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování