6 plátky hovězího zadního masa ( asi po 150g ), 6 lžic olivového oleje, mletý pepř, sůl, Rokforové máslo: 80g másla, 90g rokfóru nebo nivy, 3 lžíce sekané petrželky, citronová štáva.
Opláchnuté hovězí plátky dokonale osušíme a na okrajích nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Obrácenou stranou paličky na maso je po obou stranách naklepeme, aby byly po grilování krehké. Opepříme. Máslo utřeme se strouhaným rokfórem a smícháme s petrželkou a citronovou šťávou. Vložíme je na obdélník alobalu, svineme do válečku a necháme v chladničce zatuhnout. Hovězí plátky potřeme olejem a na rozpáleném grilu po každé straně 4-6 minut grilujeme. Doporučený gril pro přípravu Weber Spirit E 310 Classic. Nakonec osolíme. Podáváme s vařenými bramborami a na každý plátek položíme dílek rokfórového másla.
GrilyKrby.cz
GrilyKrby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
777 585 285
První Weber World Partner v ČR