Kari marináda s mandlemi a rozinkami

2-3 lžíce rozinek, 2 lžíce nastrouhaných mandlí, 1 malý stroužek česneku, 1 malá cibule, 1 lžíce hladké mouky, 2 lžíce másla, 2 lžičky kari koření, 250ml masového vývaru

 

V kastrolku rozehřejeme máslo a přidáme jemně nasekanou cibuli, prolisovaný česnek a kari koření. Za stálého míchání krátce podusíme, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. marinádu za stálého míchání přivedeme k varu, vmícháme rozinky, mandle a povaříme 10-15 minut. Podáváme ke grilovanému jehněčímu či skopovému masu.Maso připravíme na grilu na dřevěné uhlí Weber Performer.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování