3 stroužky česneku, 2 cobule, 1 lžička majoránky, 2 lžíce hořčice, 2 lžičky provensálského koření, 1 lžička soli, 200ml bílého vína, 1/2 šálku slunečnicivého oleje, 2 lžíce citronové šťávy
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do středně velké mísy. Můžeme použít i grilovací misky Weber. Přidáme prolisovaný česnek, koření, hořčici, sůl, víno a dobře promícháme. Nakonec přidáme olej, citronovou šťávu a ještě jednou důkladně promícháme. Marinádu nalijeme na plátky hovězího masa nebo porce ryb a necháme asi 4 hodiny odležet. Během marinování maso obracíme.
GrilyKrby.cz
GrilyKrby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
777 585 285
První Weber World Partner v ČR