Způsob grilování : plynové grily přímé grilování, na střední výkon , grily na dřevěné uhlí přímé grilování, doba přípravy cca 15 minut
Suroviny : asi 40 syrových loupaných krevet bez hlavy , šťáva ze 2 limetek, sojová omáčka, polévková lžíce chili, olivový olej, med, dřevěné špejle
Příprava : krevety vložíme do mělké misky, zakapeme šťávou ze dvou limetek, dobře promícháme a necháme cca 5 minut odležet. připravíme marinádu ze 3 polévkových lžící oleje, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžic olivového oleje a 1 lžíce chili omáčky. Krevety omáčkou rovnoměrně potřeme a napichujeme na špejle nebo špízové jehly. Pokud nejaká marináda zbyde, potírejte dál , dokud ji všechnu nespotřebujete. Pečte na rozpáleném grilu 4-7 minut podle toho, jak jsou krevety veliké, do růžova
Zůsob grilování : plynové grily přímé grilování, na střední výkon , grily na dřevěné uhlí také přímé grilování, doba přípravy cca 8-10 minut
Suroviny: 900g krabího masa, 2 lříce citronové šťávy, 1kg mrkvového piré, 6 bílků, 2 lžíci dijonské horčice, sůl, čerstvě mletý černý pepř, 125g másla, 8 stroužků citónu, koprové snítky
Příprava: krabí maso potřeme citrónovou šťávou a necháme krtáce odstát. Ostatní zbylé suroviny mimo másla smícháme ve větší misce, a vytvoříme asi 1,5cm silné medailonky, a položíme je na pečící papír a pak na pečící litinový tál ( případěn na hliníkovou misku)¨, aby se nepřilepily. Grilujeme na střednáí výkon asi 8-10 minut, jedenkrtá obracíme ( asi po 5 minutách) Podáváme ihned po dokončení, ozdobíme snítkou kopru a stroužkem citronu
GrilyKrby.cz
GrilyKrby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
777 585 285
První Weber World Partner v ČR